Finders Fee

Den som ger tips om en ny medlem i vårt nätverk eller nya kundprojekt kommer att belönas för detta enligt nedanstående modell.

Ny konsult i nätverket
Den som ger tips om en ny konsult för nätverket och detta sedan leder till att konsulten blir medlem och får uppdrag via oss belönas med 50% av vår andel av den första månadsfakturan till aktuell kund, dvs hälften av våra 10%. Om tipsaren är egen företagare betalas beloppet direkt till företaget. Om tipsaren är anställd görs avdrag för arbetsgivaravgift och prel.skatt innan utbetalning.

Nytt kundprojekt
Den som ger tips om  nytt kundprojekt och detta sedan leder till att vi får avtal med kunden för en eller flera av konsulterna i vårt nätverk, belönas med 50% av vår andel av den första månadsfakturan till aktuell kund, dvs hälften av våra 10%. Om tipsaren är egen företagare betalas beloppet direkt till företaget. Om tipsaren är anställd görs avdrag för arbetsgivaravgift och prel.skatt innan utbetalning.

OBS1
Finders Fee utgår endast till den vi först får tipset ifrån. Lämpligtvis skickar tipsaren oss ett mail, där då datum/tid avgör vem som är först.

OBS2
Finders Fee utgår även till konsult i nätverket som tipsar om ny konsult, däremot kan man inte tipsa om sig själv.

OBS3
Finders Fee utgår inte till anställd på kundföretag vars arbete innefattar deltagande i upphandlingsprocessen av aktuell konsulttjänst